Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

BEACH VOLLEY ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

«Εντός, εκτός και επι τα αυτά»

Το τέλος εποχής για τον Μπελιγράτη έκλεισε έναν κύκλο και για το τμήμα του BEACH VOLLEY.

Ήταν πολλά τα χρήματα που δαπανήθηκαν, τα ρουσφέτια στους ημετέρους αλλά και για ίδιον όφελος. Χαρακτηριστική η περίπτωση περιφερειακού τουρνουά που μετονομάστηκε σε διεθνές, με αλλαγή φύλλων αγώνων, για να ανοίξουν οι πόρτες του δημοσίου (περίπτωση και ποινικά ελέγξιμη).

Ο Στέλιος Προσαλίκας όταν εξελέγη Πρόεδρος (2010) ήταν δύσπιστος, (από αυτά που ήξερε και έχει ακούσει), απέναντι σε αυτό το κύκλωμα του BEACH VOLLEY. Γι αυτό και στην αρχή ανέθεσε στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη την ευθύνη να λειτουργήσει το τμήμα.

Αυτό όμως δεν προχώρησε, γιατί ο ένας εκ των δημοσιογράφων (Λεμονίδης) του συστήματος Μπελιγράτη, «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς», είχε μεταπηδήσει στην πλευρά Προσαλίκα και προσπάθησε να ρίξει γέφυρες με τον Παρασκευόπουλο. Σε αυτή την προσπάθεια βρήκε αρωγό τον πολιτικά αφελή Γιώργο Μελισσουργό που την περίοδο εκείνη έψαχνε για συμμαχίες

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Γιώργος Μελισσουργός είχε πλέον ενσωματωθεί, σε κοινή πορεία με το δημοσιογραφικό λόμπυ και ήταν ουσιαστικά καθοδηγούμενος. Τις διαδικασίες επιτάχυνε ο έτερος του Γραφείου τύπου της ΕΟΠΕ επί Μπελιγράτη (Ασημακόπουλος) που είχε προσχωρήσει και αυτός στην πλευρά Προσαλίκα, παρότι στην αρχή σφοδρός  πολέμιός της. Τούτο συνέπεσε χρονικά με την έναρξη συνεργασίας της ΕΟΠΕ με την εταιρεία τηλεφωνίας που η σύζυγος του αντιπροσώπευε.

Τα τουρνουά του Συντάγματος, που ήταν μία μεγάλη διοργάνωση, συνέπεσε με το πρόωρο τέλος της διοίκησης Προσαλίκα (2012). Η διοργάνωση έγινε από την διοίκηση του Πρωτοδικείου, οι εκλογές που ακολούθησαν ανέδειξαν τον Α. Μαυρομάτη νέο Πρόεδρο  και στην πρώτη γενική συνέλευση μετά της εκλογές που πραγματοποιήθηκε στην Παιανία, αποκαλύφθηκε ότι ο Γιώργος Μελισσουργός εν κρυπτώ  είχε ανανεώσει την σύμβαση του Αλέκου Παρασκευόπουλου.

Η καταγγελία αυτή σηματοδότησε το τέλος εποχής για τον Αλέκο, που λίγες μέρες αργότερα, παραιτήθηκε…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ