Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

BEACH VOLLEY ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ


Σαν να ήταν χθες…

Η αποχώρηση του Αλέκου Παρασκευόπουλου από το τμήμα  BEACH VOLLEY δημιούργησε νέα  δεδομένα. Ίσως γιατί ο ίδιος επέλεξε μετά την αποχώρησή του να συνεργαστεί με την εταιρεία Marketing & Management που είχε συμβόλαιο με την ΕΟΠΕ.

Συγκεκριμένα  «προμοτάρησε» την μεγάλη εταιρεία αναψυκτικών που είχε πολύχρονη  συνεργασία με την ομοσπονδία. Με την παρουσία του ο Αλέκος(στην ενδιάμεση εταιρεία) φρόντισε κάθε χρόνο να μειώνει το ποσό που έδινε στην  ΕΟΠΕ,( κρατώντας το μεγαλύτερο για λογαριασμό τους) ενώ διεκδικούσε ταυτόχρονα αντισταθμιστικά για την προβολή (τηλεόραση κλπ) και αφού εξασφάλισε  την δυνατότητα διοργάνωσης ιδιωτικών τουρνουά  με εμπορικό σήμα. Με την πάροδο του χρόνου η ΕΟΠΕ αναγκάστηκε να  διακόψει την συνεργασία γιατί ήταν ασύμφορη, αφού τα αντισταθμιστικά ήταν αντιστρόφως ανάλογα των χρημάτων που λάμβανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία αναψυκτικών  πληροφορήθηκε την τακτική αυτή, απέσυρε το ενδιαφέρον και διέκοψε την συνεργασία με την ενδιάμεση εταιρεία.

Βέβαια  τα συγκεκριμένα άτομα δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό. Έγιναν χορηγοί και συνιδιοκτήτες του site της διαπλοκής (που είχαν στο μεταξύ  φτιάξει οι "βαρώνοι" της δημοσιογραφίας όταν έφυγαν από την ομοσπονδία)  για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο άθλημα.

Με την νέα κατάσταση πραγμάτων  προσπαθούν να διαμορφώσουν και πάλι όρους συνεργασίας, δίνοντας δουλεία όχι μόνο στον άνεργο μέχρι σήμερα Αλέκο, (προσελήφθη στην ΕΟΠΕ με μισθό και BONUS) αλλά και στην παρέα του.


Μόνο θλίψη μπορεί να αισθάνεται κανείς από αυτήν την εικόνα και  την διαπίστωση ότι ενώ θεωρούμε ότι τα πράγματα  αλλάζουν, μένουν τόσο ίδια…