Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Δουλειές με φούντες

Το διάστημα που ο Γιώργος Καραμπέτσος είχε ενεργή παρουσία στο άθλημα μας ως διαιτητής, ανέπτυξε δραστηριότητες σε επαγγελματικό επίπεδο άλλα και ως ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Συγκεκριμένα δημιούργησε εταιρεία αθλητικών ρούχων μαζί με τον Μάριο Γκιούρδα. Η εταιρεία ήταν στο όνομα της συζύγου Γκιούρδα και της συντρόφου του. Αυτό συνέβη όχι μόνο γιατί ο ίδιος ήταν δημόσιος υπάλληλος αλλά γιατί προκύπτει και ζήτημα δεοντολογίας (προμηθευτής και ταυτόχρονα αμερόληπτος  κριτής).

Αργότερα ο συνεταιρισμός του με τον κουμπάρο του διαλύθηκε και η εταιρεία έμεινε στην σύντροφό του και στην συνέχεια στα παιδιά της (λόγω ΕΟΠΕ). Η  θητεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου είχε ένα κοινό στοιχείο με την διαιτητική του καριέρα. Άνθρωπος των μηχανισμών αναζήτησε συμμαχίες και χρήσιμες φιλίες για να εξασφαλίσει έναν σίγουρο δρόμο ανέλιξής του.

Η εταιρεία του με τα ρούχα, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Καραμπέτσος ήταν παράγοντας της ομάδας του Μοσχάτου, για πολλά χρόνια στο ΔΣ, (και πρόεδρος)  ασχολήθηκε και με τα διοικητικά της Ένωσης Πειραιά (ΕΠΣΠ) όπου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Η πορεία του είχε άδοξο τέλος. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτό έγινε όταν απαίτησε το χρίσμα για την Προεδρία της Ένωσης (θέση που κατέχει μέχρι σήμερα  ο Γ. Ανατολάκης). Η συγκεκριμένη πράξη θεωρήθηκε απληστία και αυτό σε συνδυασμό με μία έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού  για αδιευκρίνιστους λόγους και για άγνωστο παραλήπτη(;) κάτω από τα γραφεία της εταιρείας του, τον οδήγησαν στο σπίτι του.

Το  τέλος της θητείας στο χώρο του ποδοσφαίρου αποτέλεσε την αρχή της εμπλοκής του στα διοικητικά του βόλεϊ.

Οι εκλογές  στην ΕΟΕ του εξασφάλισαν την βοήθεια που είχε ανάγκη για να εκλεγεί Πρόεδρος. Τα άλλα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Το ερώτημα όμως παραμένει. Αλήθεια είναι αυτός ο πρόεδρος που έχει ανάγκη το άθλημα μας για να προχωρήσει και να δώσει λύση στα προβλήματά του; Αυτήν την απάντηση πρέπει και μπορεί να την δώσει ο καθένας μας.


ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ - ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013…




ΙΟΥΝΙΟΣ 2013





ΜΑΙΟΣ 2014