Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Καταγγελία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία του Απολλώνιου Κερατσινίου προς την ΕΣΠΕΔΑ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου και Play-off του πρωταθλήματος…

Η καταγγελία του Απολλώνιου Κερατσινίου

Κύριοι,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι εμμένετε στην αρχική σας απόφαση να γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου παράλληλα με τα Play off του Πρωταθλήματος παρότι τα τελευταία πέντε χρόνια οι Τελικοί Κυπέλλου γίνονταν τον Μάιο μετά το τέλος του Πρωταθλήματος.

Επειδή η συγκεκριμένη τακτική δεν εξυπηρετεί τα Σωματεία που συμμετέχουν στα Play off του Πρωταθλήματος αλλά συγκεκριμένο Σωματείο….και μετά την προφορική αναφορά του Σωματείου του Αλίμου ότι δεν θα επιθυμούσε να κατέβει στο Κύπελλο, η πλειοψηφία (του Θριάμβου και του Απολλώνιου) θα έπρεπε να εισακουστεί, δηλαδή πραγματοποίηση του Κυπέλλου 8-9/4 και παράταση της πρώτης αγωνιστικής για 12/4 και η δεύτερη αγωνιστική 19/4 ή πραγματοποίηση των Play off του Πρωταθλήματος και μετά το πέρας αυτών να γίνει το Κύπελλο.

Επίσης αναφέρουμε ότι βάσει του κανονισμού του Πρωταθλήματος θα πρέπει οι αγωνιστικές να είναι συνεχόμενες (Τετάρτη-Σάββατο) και όχι να διακόπτονται από το Κύπελλο το οποίο το βάζετε εμβόλιμο ανάμεσα σε αγωνιστικές.

Ζητάμε κατά την διεξαγωγή του Κυπέλλου ημιτελικού-τελικού να οριστούν επόπτες γραμμών καθώς επίσης και κατά την διεξαγωγή των αγώνων Play off του Γυναικείου πρωταθλήματος.

Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι αν δεν γίνει δεκτό το ανωτέρω, δεν αναβάλλεται ο αγώνας των Παγκορασίδων με τον Άλιμο με το οποίο Σωματείο δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά διαφωνούμε με την μεροληπτική πολιτική που ασκεί η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ αποφασίζοντας κατά το δοκούν.

Ο αγώνας των Παγκορασίδων Α΄ ΟΦΑ Απολλώνιος- ΑΠΣ Αλίμου θα γίνει την Κυριακή 2/4/2017 και ώρα 19.00 στο γήπεδο της Ιχθυόσκαλας.

Η Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Ελευθερία Κουλούκα                                            Μιχάλης Μπουρέκας