Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

Τα νεώτερα προσεχώς...
Εξελίξεις δρομολόγησε η κοινή παρουσία του Γιώργου Καραμπέτσου και του «έγκριτου» δημοσιογράφου στην Ολλανδία για τα προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών.

Ο πρώτος ως σύνοδος της Εθνικής ομάδας που με την παρουσία του θέλησε να σηματοδοτήσει την νέα αρχή ελπίζοντας στην πρόκριση ή τουλάχιστον να παραμείνει η Εθνική ομάδα ζωντανή να πάρει την 2η θέση και να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την πρόκριση, στόχος που δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε. Ο δεύτερος «φρόντισε» να είναι στην αποστολή ως απεσταλμένος του ΠΣΑΤ για να καλύψει τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Το διάστημα της εβδομαδιαίας συνύπαρξής τους είναι βέβαιο ότι συζήτησαν διεξοδικά όλες τις εκκρεμότητες και τα «προεκλογικά γραμμάτια» που δεν έχουν εξοφληθεί και παραμένουν ανοικτά. (δημοσιογραφική κάλυψη διοργανώσεων BEACH  VOLLEY, γραφείο τύπου ΕΟΠΕ, επικοινωνιακή πολιτική κλπ).

Τα αποτελέσματα του ταξιδιού τους και της καθημερινής επαφής τους στην Ολλανδία θα είναι εμφανή το επόμενο δίμηνο.

ΥΓ1Με ποιο τρόπο επιλέγει ο ΠΣΑΤ τους δημοσιογράφους που στέλνει για να καλύψουν αθλητικά γεγονότα; Γιατί τα τελευταία χρόνια κάποιοι συγκεκριμένοι ,παίρνουν το «φιλέτο» σε τουριστικούς, ενώ άλλοι σε άγονους προορισμούς.

Υ2. Θα πάρουμε επίσημη απάντηση από την ΕΟΠΕ, για το θέμα της χορηγίας της ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ; Τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχει ελπίδα να περισώσουμε την χορηγία και να μην χαθεί οριστικά;

Υ3. Η ευκαιριακή αντιμετώπιση ενός στόχου, στην προκειμένη περίπτωση της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στα τελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να προσεγγίζεται  με όρους τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πρέπει να αποτελεί προϊόν σοβαρής δουλειάς με χρονικό ορίζοντα και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και της γνώσης που σου δίνει η Επιστήμη. 

Όταν μειώνεις το χρόνο προετοιμασίας, προσλαμβάνεις προπονητή μερικής απασχόλησης, δεν κερδίζεις ομάδες που είναι ψηλότερα από εσένα στην παγκόσμια κατάταξη. 

Σε διαφορετική περίπτωση εναποθέτεις τις ελπίδες σου στον παράγοντα τύχη και στον πατριωτισμό των Ελλήνων.