Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ...

Στις πλάτες μας
Η ΔΙΚΗ έχει αναφερθεί λεπτομερώς και έχει απευθυνθεί στη ΓΓΑ, θέτοντας ερωτήματα για το σκάνδαλο των αποσπάσεων στην αναφορά με τίτλο ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΓΓΑ, όπου είχαμε περιγράψει με σαφήνεια το θεσμικό πλαίσιο των αποσπάσεων, την σημερινή πραγματικότητα και την πολιτική της ΕΟΠΕ στο θέμα αυτό.

Η λίστα που έστειλε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ περιελάμβανε 22 άτομα, θέτοντας σειρά προτεραιότητας, με δεδομένο ότι τα άτομα που θα αποσπαστούν στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ξεπερνούν τα δώδεκα.

Αφού λοιπόν επέλεξε την ενδεκάδα ή δωδεκάδα που είναι γνωστή τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στους ενδιαφερόμενους, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα διαφοροποίησης της λίστας, αφού υπάρχουν κέντρα εξουσίας που πιέζουν στην κατεύθυνση αυτή.

Ο «πολιτικαντισμός» γίνεται στις πλάτες του Ελληνικού Βόλεϊ και του Ελληνικού Λαού που πληρώνει το τίμημα. Το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά δεν τα καθορίζουν οι ανάγκες που έχει σήμερα η ΕΟΠΕ, αλλά οι σχέσεις «στοργής» του Γιώργου Καραμπέτσου και της παρέας του.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι μοναδική περίπτωση κοινωνιολογικής αξιολόγησης αφού αποτελεί την γενεσιουργό αιτία του φαύλου κύκλου της αναξιοκρατίας, της παρεοκρατίας και των λόγων που το άθλημά μας βρίσκεται σε  ανυποληψία και παρακμή.