Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΕΟΠΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε
Η ΔΙΚΗ έλαβε επιστολή από αναγνώστη σε σχέση με τις οφειλές των ομάδων προς αθλητές και την απαγόρευση μετεγγραφών που θα επέβαλε η ΕΟΠΕ κατά απαίτηση της CEV. Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή του αναγνώστη μας, απευθύνοντας ταυτόχρονα το ερώτημα προς την ΕΟΠΕ, αν μπορεί να δώσει κάποια απάντηση.

Η επιστολή αναγνώστη 

Αγαπητή ΔΙΚΗ

Επειδή ψάχνεις διάφορα θέματα θα ήθελα να δεις και το εξής.

 Όπως προφανώς θα ξέρεις μέχρι τις 04/08 ορισμένα σωματεία έπρεπε να πληρώσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς παλαιότερους αθλητές και αθλήτριές τους διαφορετικά θα μπλοκαριζόντουσαν όλες οι μετεγγραφές τους από αναπτυξιακά και αγωνιστικά και στα δύο φύλα (ανεξάρτητα αν οι οφειλές ήταν μόνο σε αθλητές ή μόνο σε αθλήτριες).

Η προθεσμία έληξε χθες (σ.σ. προχθές). Άραγε πόσες από αυτές τις ομάδες πλήρωσαν? Και αν κάποιες δεν πλήρωσαν τι θα γίνει με τις μετεγγραφές τους?

Θα ακυρωθούν ή θα πάρουν περίοδο χάριτος? Κάποιες από αυτές τις ομάδες δίνουν μεγάλες προκαταβολές για να κλείσουν συμφωνίες αθλητών και αθλητριών?

Επίσης μήπως στη διαχείριση της υπόθεσης παίζει ρόλο η ύπαρξη συγκεκριμένων προσώπων σε θέση κλειδιά στην ΕΟΠΕ? Η CEV τώρα θα απαιτήσει τα λεφτά? Μήπως έδωσε σιωπηρή παράταση?

Ποιος παρενέβη προς αυτή την κατεύθυνση? Για δείτε το θέμα

Με εκτίμηση
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

P.S. Σας θέτω τον προβληματισμό δε με ενδιαφέρει η δημοσίευση του μηνύματος απλά θα έχει ενδιαφέρον να ψάξετε λίγο το θέμα και ίσως αποκαλυφτούν πολλά....