Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Επιχειρηματίας της Χρονιάς
Μετά το φιάσκο που υπέστη ο Γιώργος Καραμπέτσος, από το άδοξο και πρόωρο τέλος της συνεργασίας με το Δήμο Ευρώτα, που αφορούσε την απώλεια της «υιοθεσίας» των Εθνικών Ομάδων και αποκάλυψε η ΔΙΚΗ, έκανε ρελάνς.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ προχώρησε στην ανακοίνωση μίας εντυπωσιακής συμφωνίας με το Sports Camp Λουτρακίου. Με μοναδικό αντάλλαγμα την προβολή της  εταιρείας στο «υψηλής»(!) αναγνωσιμότητας site της Ομοσπονδίας εξασφάλισε δωρεάν προετοιμασίες (δλδ. διαμονή, διατροφή και χρήση γηπέδων) των Εθνικών ομάδων από την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της συνεργασίας

Η Δίκη θεωρεί σημαντική επιτυχία το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ, ότι ούτε ένα τιμολόγιο δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της, εξασφαλίζοντας τις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων.

Συγχαρητήρια για την ευφυή σύλληψη και πρωτοποριακή επιχειρηματική ενέργεια από μέρους της ΕΟΠΕ. Σίγουρα, θα αναπτυχθεί σχεδιασμένη παρέμβαση ώστε να επιτευχθούν μέσω του Site της Ομοσπονδίας υψηλοί δείκτες προβολής της συνεργαζόμενης εταιρείας για να γίνει εφικτή η ανταποδοτικότητα των σημαντικών παροχών. 

Πιστεύουμε ότι μία τέτοιας ωφελιμότητας κίνηση, όπου προσφέρεις «ιντερνετικό» αέρα και παίρνεις παροχές αξίας χιλιάδων ευρώ, αξίζει να τύχει αναγνώρισης από επιχειρηματικούς και ακαδημαϊκούς κύκλους. Η διάκριση ως Επιχειρηματίας της χρονιάς ίσως, ακόμα και το Νόμπελ Οικονομίας να είναι κοντά.

Βέβαια το παραμύθι, ότι μπορείς να πάρεις τα πάντα από μία σοβαρή ιδιωτική εταιρεία χωρίς να δώσεις τίποτα, σίγουρα έχει δράκο.

ΥΓ. Για την ιστορία, η ΕΟΠΕ είχε διαχρονικά συνεργασία με την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά πάντα με κόστος. Μάλιστα κάποια χρήματα από αυτές τις φιλοξενίες του παρελθόντος, η εταιρεία(και καλά έκανε από την πλευρά της ) τα διεκδίκησε και τα πήρε με δικαστική απόφαση.