Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΣΕΡΒΙΣ-ΥΠΟΔΟΧΗ (18/01/2018)

Σερβίς
Υπόθεση Τάσου Πασπάλα
Με μια ανακοίνωση που αποτελεί υπόδειγμα μονομερούς και επιλεκτικής παρουσίασης των γεγονότων είναι το δελτίο τύπου γνωστοποίησης των αλλαγών και των αποφάσεων του ΔΣ της ΕΟΠΕ από το γραφείου τύπου της.

Αναφέρθηκε «πονηρά», στην αντικατάσταση του αποθανόντος Αντιπροέδρου Γιώργου Κασιμάτη, από τον πρώην συνεταίρο του προέδρου και τεχνικό σύμβουλο των Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη, ως μέλος του ΔΣ, ο οποίος αναλαμβάνει και χρέη ταμία αποκρύπτοντας ότι πήρε την θέση του ταμία Τάσου Πασπάλα ο οποίος παρέμεινε απλό μέλος του ΔΣ.

Υποδοχή
Έφυγε  ή τον «έφυγαν»;
Το ερώτημα που προκύπτει για τον Τάσο Πασπάλα είναι αν «αποπέμφθηκε» από τον Γιώργο Καραμπέτσο από την θέση του Ταμία ή ο ίδιος, για λόγους που θα έπρεπε να εξηγήσει, επέλεξε τον αξιοπρεπή δρόμο της παραίτησης. Για την ιστορία ο Τάσος Πασπάλας ήταν ο ταμίας της πρώτης διοίκησης Καραμπέτσου (του Πρωτοδικείου).

Μετά την οριστική εκλογή της, ορίστηκε ταμίας για λίγες, μόνο, ημέρες ο Σπύρος Καρράς (ο Τάσος Πασπάλας έγινε αυτό το διάστημα Αντιπρόεδρος). Μετά την παραίτησή του Σπύρου Καρρά επανήλθε στην θέση αυτή μέχρι χθες, οπότε και παρέδωσε στον Τεχνικό Σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη.

Ο Τάσος Πασπάλας έμεινε πλέον απλό μέλος του ΔΣ, ενώ ο Σπύρος Καρράς παραιτήθηκε και από μέλος του ΔΣ. Αν αναλογισθούμε ότι όλα αυτά έγιναν σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, τότε θα αντιληφθούμε τον κατήφορο της Ομοσπονδίας.

Η επιλογή του Τάκη Καβαλιεράκη ίσως δώσει τέλος στην «κατάρα» που κυνηγάει τους Ταμίες της διοίκησης του Γιώργου Καραμπέτσου, αφού οι δύο μαζί (πρόεδρος και ταμίας) ως φίλοι και πρώην συνεταίροι (σε parking πρώην μεγαλοπροέδρου) μπορεί να αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο για το μέλλον.

Σερβίς
Ψώνισαν και οι διαιτητές Κεντρικής Ελλάδας;
Η αξιοποίηση της ενασχόλησής του με το άθλημά μας, ήταν συνήθως μια ευκαιρία για τον Γιώργο Καραμπέτσο να συνδυαστεί και με δουλειά. Η παράδοση συνεχίζεται με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΟΠΕ όπου οι επαγγελματικές του συνεργασίες λειτουργούν συνδυαστικά με την αξιοποίηση και προώθηση όλων όσων συνέβαλλαν σε αυτό.

Υποδοχή
Να προωθηθούν...
Ο διορισμός του Λαρισαίου Βασίλη Αντωνούλη από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ ως πρόεδρος της ΚΕΔ και η πρακτική του τελευταίου, στην προώθηση και ανέλιξη συγκεκριμένων προσώπων και ενώσεων, η παρακάτω εικόνα - φωτογραφία, είναι η καλύτερη απάντηση για το που βαδίζουμε...
Σερβίς
Κυρίες και κύριοι…
Στις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΟΠΕ καλό είναι να προσπαθήσουν οι επικοινωνιολόγοι δημοσιογράφοι να τηρούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο όταν αναφέρονται σε μέλη του Δ.Σ. τουλάχιστον εντός του ίδιου κειμένου. 
Στην τελευταία ανακοίνωση, για τις αποφάσεις του Δ.Σ., κύριος ήταν ο Τάκης Καβαλιεράκης –Φωκάς, αλλά όχι ο α΄ αντιπρόεδρος Τάκης Αντωνόπουλος και ο παραιτηθείς Σπύρος Καρράς 

Υποδοχή
…Μαθήματα πρωτοκόλλου
Ας προσέξουν λίγο οι μακιγιέρ της πραγματικότητας. Ή όλοι κύριοι και κυρίες στην προσφώνηση ή κανένας. Μη γίνουν και παρεξηγήσεις.  Εκτός αν η παρουσία ή η έλλειψη προσφώνησης γίνεται σκόπιμα ώστε να περνάει μηνύματα.