Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕΡΒΙΣ-ΥΠΟΔΟΧΗ (08/02/2018)

Σερβίς
Ούτε ιερό…
Οι μακιγιέρ της ενημέρωσης δεν τα καταφέρνουν. Παρότι για το γραφείο Τύπου της ΕΟΠΕ, αμείβονται 3 άνθρωποι (ο ένας εργάζεται συστηματικά, οι άλλοι 2 είναι σύμβουλοι επικοινωνίας του προέδρου) οι γκάφες διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταία γκάφα στις 31/1/2018 (φωτό) όταν …ξαναπέθαναν τον Μιχάλη Μαστρανδρέα και ανακοίνωσαν και το πένθος της FIVB.


Υποδοχή
… ούτε όσιο
Και σα να μην έφθαναν οι συνεχόμενες γκάφες τους άρχισαν και τη γκρίζα διαφήμιση. Στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου και στη σελίδα των ειδήσεων της ΕΟΠΕ, υπάρχει άρθρο για κάποια μαραθωνοδρόμο, μαζί με όλα τα κατορθώματά της, που διαφημίζει μία μάρκα αυτοκινήτων. Μπορείτε να το δείτε εδώ

Έχει κάποια χορηγία η ΕΟΠΕ από τους διαφημιζόμενους; Τίνος πρωτοβουλία είναι αυτή η άσχετη με το βόλεϊ ανάρτηση; Ο Γιώργος το ξέρει; Τι λέει γι αυτό; Ποιος κυβερνά αυτή την Ομοσπονδία, όταν ο καθένας κάνει ότι θέλει; Και στα σοβαρά τώρα. Ποιος ωφελήθηκε από αυτή την ανάρτηση;
 Δείτε Φωτό

Σερβίς
Όταν επεμβαίνεις ασυγχώρητα…
Παρέμβαση που συμπεριελάμβανε πρόταση για συγκεκριμένο πρόσωπο έκανε στα όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Καραμπέτσος θέλοντας να έχει λόγο στην εξέλιξη όσων διαιτητών αυτός θεωρεί ότι ανήκουν στο περιβάλλον του και εξυπηρετούν τα σχέδιά του. Η προσπάθεια να επηρεάσει και να καθορίσει την προώθηση συγκεκριμένου διαιτητή σε μεγαλύτερη κατηγορία στο διεθνή χώρο, τελικά δεν έφερε αποτελέσματα.

Υποδοχή
…σε θέματα θεσμικά και αυτόνομα
Η ασέβεια στην αυτονομία των φορέων και την αξιοκρατική εξέλιξη των διαιτητών στην Ευρώπη δεν επιβραβεύτηκε από τους Ευρωπαίους ιθύνοντες προκαλώντας τον εκνευρισμό του προέδρου της ΕΟΠΕ, ο οποίος δεν κατόρθωσε να περάσει το «δικό του». 
Η επιλογή και προώθηση διαφορετικού προσώπου φαίνεται ότι «ενοχοποιεί» τον πρόεδρο της ΚΕΔ ο οποίος μάλλον δείχνει ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη.

Η ΔΙΚΗ παρότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα δεν θα μπει σε αποκάλυψη ονομάτων σεβόμενη το γεγονός ότι αφορά εν ενέργεια διαιτητές. Ελπίζουμε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ να μην επεκταθεί σε ρεβανσιστικές πρακτικές στην Ελλάδα, για το πρόσωπο που προχώρησε στη Ευρώπη και μας αναγκάσει να προβούμε σε αποκαλύψεις.